سفارش تبلیغ
صبا ویژن

► o▌ استان قدس ▌ o ◄

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی

السلام علی المهدی الذی وعد الله عز وجل به الامم

حضور مردم در انتخابات آینده دشمن شکن خواهد بود/ تحریمها و فشارهای استکبار در عزم و اراده مسوولان رخنه ایجاد نخواهد کرد/ صبر و بصیرت دو عامل مهم استمرار موفقیهای ملت ایران است (1390/10/19 - 11:30)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(دوشنبه) در دیدار هزاران نفر از علما، فضلا، طلاب و قشرهای مختلف مردم قم در سخنان مهمی حادثه نوزدهم دی قم را مبدأ تاریخ تحولات جدید دنیا دانستند و با اشاره به نقش «صبر و بصیرت» در موفقیتهای مستمر نظام اسلامی، به تبیین دو عامل مهم ناکارآمدی توطئه های دشمنان و استمرار زنجیره های اقتدار ملت ایران یعنی ایستادگی قاطعانه نظام بر اصول، و حضور هوشمندانه مردم در صحنه پرداختند و تأکید کردند: بر خلاف تصور و تحلیل های جبهه استکبار، نظام جمهوری اسلامی امروز نه تنها در شرایط شعب ابی طالب نیست بلکه در شرایط بدر و خیبر قرار دارد و به لطف و فضل الهی حضور مردم در انتخابات آینده مجلس به عنوان یکی از مظاهر دخالت مردم در سرنوشت کشور، حضوری پرشور و دشمن شکن خواهد بود و همه مسئولان و نامزدها نیز وظیفه دارند که با پایبندی کامل به قانون، زمینه یک انتخابات سالم و رقابتی را بوجود آورند.
در این دیدار که همزمان با سالروز قیام مردم قم در نوزدهم دی سال 1356، برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای، این حرکت ماندگار مردم قم را به مثابه جرقه ای در فضای بشدت خفقان آمیز و اختناق آور دوران رژیم ستمشاهی دانستند و افزودند: این قیام سرآغاز حوادث گوناگون بعدی و سلسله اربعین ها در کشور شد و حادثه نوزدهم دی قم، در واقع زمینه ساز پیروزی انقلاب اسلامی، ایستادگی مردم ایران و شکسته شدن ابهت پوشالی امریکا و رژیم صهیونیستی، الگو شدن ملت ایران و در نهایت شکل گیری بیداری اسلامی و حوادث مهم و سرنوشت ساز منطقه بود.
ایشان «صبر و بصیرت» را دو عامل مهم برای استمرار موفقیت ها و پیروزیهای ملتها برشمردند و خاطرنشان کردند: ملت ایران تجربه بزرگ موفقیت های ناشی از بصیرت و صبر را در مقابل چشم ملتهای دیگر قرار داده است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: بصیرت یعنی گم نکردن راه و هدف و گرفتار بیراهه ها نشدن و صبر هم به معنای ایستادگی قاطعانه نسلهای پی در پی در مسیر است و هنر انقلاب اسلامی این بوده است که مردم در مدت بیش از سی سال، این دو عامل را حفظ کرده اند.
حضرت آیت الله خامنه ای تقویت بصیرت و صبر و استمرار موفقیتها و زنجیره های اقتدار ملت ایران در مقابل زورگویی و زیاده خواهی های جبهه کفر و استکبار را منوط به دو عامل دیگر دانستند و افزودند: ایستادگی قاطعانه هویت جمعی نظام اسلامی بر اصول و منحرف نشدن از آنها و همچنین حضور هوشمندانه مردم در صحنه، موجب می شود که هیچیک از توطئه ها و کیدهای دشمن تأثیرگذار نباشند.
ایشان با اشاره به تلاش گسترده و متراکم جبهه استکبار به سردمداری امریکا و صهیونیستها برای تضعیف این دو عامل، خاطرنشان کردند: با وجود همه تلاشها، این دو عامل همچنان وجود دارد و به لطف خداوند در آینده هم خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر این دو عامل از هم جدا می شدند، قطعاً، موفقیتهای نظام اسلامی دچار اختلال می شد، زیرا اگر مسئولان و مدیران نظام مصمم باشند اما مردم در صحنه نباشند،  کارها پیش نمی رفت، همانگونه که اگر مسئولان و مدیران نظام دچار تردید می شدند، این موضوع در فهم و درک و تصمیم گیری آنان در مقابل لشکر کفر و ضلالت، تأثیرگذار بود و نظام دچار اختلال می شد و به دنبال آن نیز مردم از صحنه خارج می شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به توسل جبهه استکبار به همه ترفندها و روشها برای ایجاد رخنه و تردید در اراده مسئولان و همچنین مأیوس کردن مردم، تأکید کردند: مقامات غربی بارها تکرار کرده اند که هدف از تحریم ها و فشارها بر ضد ایران، خسته و از صحنه خارج کردن مردم و وادار کردن مسئولان به تجدید نظر در محاسبات خود است، اما آنها اشتباه می کنند و به هدف خود نخواهند رسید زیرا این روسیاه های بد محاسبه گر، تصور می کنند نظام اسلامی در شرایط شعب ابی طالب است، در حالیکه ملت ایران امروز در شرایط بدر و خیبر قرار دارد.
ایشان افزودند: در شرایطی که ملت ایران با سرافرازی به بسیاری از مراحل پیروزی دست پیدا کرده است و نشانه های پیروزی های جدید را نیز به چشم می بیند، جبهه استکبار تلاش دارد با ترساندن مردم و مسئولان از تحریم ها، در اراده آنان اختلال ایجاد و مردم را از صحنه خارج کند، در حالیکه ملت ایران این راه پرافتخار را با بصیرت انتخاب کرده است و برای پیمودن آن مجاهدت فراوان کرده و خون عزیزترین های خود را نثار کرده است.
رهبر انقلاب اسلامی حرکت مستمر ملت ایران در مسیر رسیدن به قله ها را متوقف ناشدنی خواندند و خاطرنشان کردند: دشمن در حالی قصد دارد در عزم و اراده مردم و مسئولان رخنه ایجاد کند که اقتدار و توانایی های امروز نظام جمهوری اسلامی ایران با 20 و یا 30 سال پیش قابل مقایسه نیست و هیمنه ظاهری جبهه استکبار در سالهای گذشته نیز، اکنون جای خود را به ضعف و ناتوانی روزافزون داده است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: اراده مسئولان برای حرکت در مسیر الهی، دین و سعادت دنیا و آخرت، مستحکم است و مردم نیز همواره پای ثابت این حرکت عظیم خواهند بود.
ایشان، انتخابات را یکی از عرصه های نمایش حضور مردم دانستند و خاطرنشان کردند: از مدتها قبل، از مرکز و قرارگاه فرماندهی جبهه کفر و استکبار گرفته تا پادوها و پیاده نظام این جبهه در داخل و خارج، تلاش گسترده ای  بکار گرفته شده تا حضور مردم در انتخابات مجلس کمرنگ باشد اما به لطف و فضل الهی، حضور مردم در این انتخابات دشمن شکن خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه انتخابات موجب نشاط جدید و دمیده شدن خون تازه در پیکره نظام اسلامی خواهد شد، افزودند: عرصه انتخابات در کنار این ویژگیهای برجسته و مهم، آفت هایی هم دارد که باید مراقب بود این آفت ها پیش نیایند.
حضرت آیت الله خامنه ای انتخابات سال 88 را یادآور بهترین و بدترین خاطره ها دانستند و تأکید کردند: بهترین خاطره ها، حضور عظیم و خیره کننده چهل میلیونی مردم در پای صندوقهای رأی بود و بدترین خاطره ها مربوط به «جرزنی های» سیاسی برخی افراد ناباب، نادان و بعضاً معاند، در انتخابات بود.
ایشان با تأکید بر اینکه در هر انتخاباتی ممکن است عده ای معترض باشند، خاطرنشان کردند: در چنین شرایطی، قانون، راه را معین کرده است، اما در انتخابات سال 88 عده ای راه قانون شکنی، تحمیل هزینه به کشور و مردم، شاد کردن دشمن، و اجرای برنامه های مورد نظر دشمن را برگزیدند ولی راه به جایی نبردند زیرا مردم در صحنه بودند و تا زمانی که ملت در صحنه است، هیچکس در کشور، نمی تواند، کارهای خلاف قانون را به پیش ببرد.
رهبر انقلاب اسلامی قضایای بعد از انتخابات سال 88 را یک تجربه و درس، خواندند و افزودند: انتخابات مظهر حضور مردم و نتیجه آن، مظهر خواست و رأی مردم است و همه باید به آن احترام بگذارند.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر لزوم برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی خاطرنشان کردند: رقابت غیر از خصومت و تهمت زنی متقابل است، رقابت به معنای اثبات خود با نفی دیگران نیست. رقابت، دادن وعده های خلاف قانون، برای جلب نظر مردم نیست.
ایشان همه مجریان و مسئولان، و نامزدها را به رعایت آداب و شروط انتخابات سالم فراخواندند و افزودند: مجریان برگزاری انتخابات اعم از دولت و وزارت کشور و همچنین شورای نگهبان باید تمام تلاش خود را برای امانت داری رأی مردم و برگزاری انتخاباتی سالم انجام دهند و همه بدانند هیچ چیزی بالاتر از قانون نیست.
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری برگزاری بیش از 30 انتخابات سالم در 32 سال گذشته، خاطرنشان کردند: در انتخابات مختلف، چه در زمان حیات امام (ره) و چه بعد از ایشان، هیچ موردی که انتخابات را ناسالم کرده و یا نتیجه آنرا تغییر داده باشد، وجود نداشته و همان رأی و انتخاب مردم، واقع شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنان خود نکاتی را درخصوص نامزدهای انتخابات گوشزد کردند و از همه مردم خواستند این نکات را به دقت دنبال کنند.
ایشان افزودند: نامزدها باید با قصد خدمت وارد عرصه انتخابات شوند زیرا اگر کسانی با هدف قدرت طلبی و بدست آوردن ثروت و یا انگیزه های ناسالم دیگر وارد انتخابات شوند، به مردم و کشور خدمت نخواهند کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، ارتباط نامزدها با مراکز ثروت و قدرت را بسیار مخرب دانستند و خاطرنشان کردند: این، همان شیوه ای است که در باصطلاح دموکراسی های دنیا بویژه در امریکا مرسوم است و نامزدها با حمایت مالی کمپانی ها، شرکتها و افراد ثروتمند، وارد انتخابات می شوند و بعد از پیروزی در انتخابات نیز وامدار این افراد هستند و به جای خدمت به مردم، در جهت منافع صاحبان قدرت و ثروت، قانون وضع می کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای استفاده از بیت المال برای انتخابات را یکی دیگر از نکاتی دانستند که مردم باید بشدت در مورد آن حساس باشند.
ایشان افزودند: استفاده از بیت المال در انتخابات اشکال مضاعف دارد، ضمن آنکه هر فردی را هم نمی توان براحتی متهم به اینگونه مسائل کرد.
ایشان مردم را به دقت و حساسیت در انتخاب نامزدها فراخواندند و تأکید کردند: برای تشخیص درست دو راه وجود دارد : یا انسان خودش تحقیق کند و به نتیجه برسد و یا استفاده از نظرات افرادی که بین انسان و خدا حجت ایجاد می کنند.
رهبر انقلاب اسلامی اظهار امیدواری کردند با لطف خداوند و حضور پرشور مردم و انتخاب درست آنان، مجلسی در شأن نظام اسلامی تشکیل شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، انتخابات مجلس را برای  ملتهای اسلامی نیز مهم و تأثیرگذار خواندند و افزودند: به همین دلیل است که دستگاههای خبیث استکبار اعم از امریکا، انگلیس ، صهیونیستها و دیگران تلاش دارند تا این انتخابات را مخدوش و برای ملتهای دیگر مأیوس کننده جلوه دهند.
ایشان تأکید کردند: ملت ایران در زمینه انتخابات و انقلابی بودن، پیشکسوت ملتها است و قطعاً نگاه ملتهای دیگر ، به این انتخابات دوخته شده است.


نوشته شده در سه شنبه 90/10/20ساعت 8:27 صبح توسط علی رضا رسولی نظرات ( ) |

السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی

السلام علی المهدی الذی وعد الله عز وجل به الامم

معاون امور حقوقی و موقوفات آستان قدس رضوی:
رهبر معظم انقلاب از بزرگترین واقفان آستان قدس رضوی هستند
عمل به نیات واقفین اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین سیاست‌ آستان قدس رضوی است
معاون امور حقوقی و موقوفات آستان قدس رضوی گفت: عمل به نیات واقفین به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین سیاست‌ در آستان قدس رضوی در حوزه موقوفات محسوب می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا اصغری در نشست خبری صبح امروز که در آستانه‌ی هفته‌ی وقف در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: با تاکید آیت ا.. واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی، وقف‌نامه‌ها منشور، نقشه‌ی راه و چشم‌انداز همیشگی آستان قدس رضوی محسوب می‌شوند.
وی تصریح کرد: آستان قدس رضوی به عنوان بزرگترین نهاد موقوفاتی جهان زیر نظر مدیریت عالی اسلامی اداره می‌شود و تمامی فعالیت‌های این نهاد اعم از اقتصادی، فرهنگی، پژوهشی، علمی، آموزشی و درمانی با عواید موقوفات و در چارچوب مصلحت و غبطه‌ی وقف صورت می‌گیرد.
حجت‌الاسلام اصغری وظایف ذاتی آستان قدس رضوی در عرصه‌ی وقف را تثبیت مالکیت موقوفه با دریافت اصل سند و با تمامی رقبات موقوفاتی آستان قدس رضوی، تضمین حقوق موقوفه، استیفای حقوق موقوفه و استحصال درآمد و ایجاد درآمد پایدار و در نهایت عواید هزینه موقوفات برابر نیات واقفان بیان کرد.
وی اظهارداشت: امیدواریم ضرباتی که در دوران رژیم پهلوی با اجرای اصلاحات اراضی بر پیکره وقف وارد و به عنوان موقوفه‌خواری مطرح شد، با اهتمام رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و ترویج فرهنگ وقف و ترغیب متصرفین موقوفات به پرداختن اجور معوقه و حقوق موقوفه باشیم تا بتوانیم فرهنگ موقوفه‌خواری را به فرهنگ وقف تبدیل کنیم و در عرصه‌های پژوهشی، آموزشی، درمانی، ترویج معارف دینی و رضوی بیشتر از قبل گام برداریم.
معاون امور حقوقی و موقوفات آستان قدس رضوی در خصوص موقوفات آستان قدس رضوی بیان کرد: تا پایان سال 89، تعداد 1089 فقره وقفی در این نهاد وجود دارد که بخشی از آن مربوط به دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی می‌باشد. بیش از 2 هزار رقبه به صورت پلاک اصلی داریم که اگر به پلاک‌های فرعی تبدیل شود به هزاران رقبه خواهد رسید.
اصغری خاطر نشان کرد: موقوفات آستان قدس رضوی دارای دو بخش مصارف خاص و مطلقه می‌باشد که از وقف‌نامه‌ها استخراج شده است و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گروهی از کارشناسان حوزوی و دانشگاهی به دستور تولیت آستان قدس رضوی مأمور شدند تا مشخصات هر وقف‌نامه را بررسی و مصارف را دسته‌بندی کنند که بعضی از مصارف موقوفه مطلقه است و مخصوص حرم مطهر رضوی می‌باشد.
وی با اشاره به این مطلب که بخشی از موقوفات دارای مصارف خاص است، متذکر شد: آستان قدس رضوی موظف است طبق منشور موقوفاتی عمل کند و برای این رقبات، بودجه موقوفاتی تعریف شده که از افتخارات آستان قدس رضوی محسوب می‌شود.
وی با اشاره به این مطلب که برای نخستین‌بار بودجه موقوفاتی برای موقوفات دارای مصارف خاص در آستان قدس رضوی تدوین شده است، اظهار داشت: تمامی درآمد رقبات پس از استحصال، در دو بودجه انفرادی و تجمیعی در 25 فصل موقوفاتی تدوین می‌شود.
اصغری با بیان اینکه هر سال بودجه‌ی موقوفاتی تدوین می‌شود، گفت: این بودجه قابل پیش‌بینی نیست بلکه عملکردی است چرا که بایستی درآمد مستحصل شود، هزینه‌های موقوفه کسر شود و درآمد خالص ابلاغ و پس از آن اضافه شود.
وی افزود: بودجه موقوفاتی آستان قدس رضوی در سال 90 که بر مبنای مجموع درآمدهای سال 88 تنظیم شده، حدود 145 میلیارد تومان است که از عواید رقبات موقوفه استحصال شده است.
معاون امور حقوقی و موقوفات آستان قدس رضوی افزود: بایستی در هر فعالیتی که در ملک موقوفه انجام می‌دهیم، قبطه و صلاح وقف را در نظر گرفت، لذا کمک به محرومین و امثالهم که بعضی بدان اشاره دارند، یک مقوله و حفظ املاک وقف بحث دیگری است.
وی با بیان اینکه بیشترین موقوفات مربوط به بخش درمان و سلامت است، گفت: در آستان قدس رضوی بیمارستان‌های مختلفی از جمله بیمارستان منتصریه که با 8 میلیارد تومان هزینه ساخت آماده تحویل به دانشگاه علوم پزشکی است و بخش زنان و زایمان بیمارستان امام رضا(ع) مشهد، بیمارستان ثامن‌الائمه(ع) چناران، بیمارستان‌هایی در شهرهای تربت‌جام، سیرجان و رفسنجان، بیمارستان رضوی مشهد، دارالشفای امام و... با درآمد موقوفات آستان قدس رضوی اداره می‌شود.
وی ادامه داد: از 43 تا 45 درصد موقوفات آستان قدس رضوی اراضی مشهد موقوفات آستان قدس رضوی است و حدود نیمی از مردم شهر مشهد مستاجر حضرت رضا(ع) می‌باشند.
وی در رابطه با بزرگترین واقفان آستان قدس رضوی اظهار داشت: مرحوم «عتیق علی بن احمد طوسی» و مرحوم ملک دو واقف بزرگ در قبل از انقلاب اسلامی هستند که موقوفه مرحوم عتیق مربوط به دوره صفوی مشتمل بر 22 رقبه می‌باشد که در سال 931 در بخش‌های مهمان‌سرا، دارالشفا، اطعام زوار، خدام، مرتزقه وقف شده که شامل چاه خاصه، کنه‌بیست و دهنه‌ی اخلمد و بزرگترین موقوفه قبل از انقلاب اسلامی در آستان قدس رضوی می‌باشد.
اصغری همچنین رهبر معظم انقلاب و مرحوم بجستانی مقدم را از بزرگترین واقفان آستان قدس رضوی در سالهای پس از انقلاب شکوهمند اسلامی برشمرد.
وی تعداد واقفان زن را 78 نفر عنوان کرد و بیان داشت: آستان قدس رضوی در کشورهایی نظیر افغانستان، سوریه، هندوستان و... نیز موقوفاتی دارد که جهت استیفای حقوق موقوفه در حال پیگیری است.

 )))


نوشته شده در شنبه 90/10/17ساعت 2:57 عصر توسط علی رضا رسولی نظرات ( ) |

سلام السلام علیک یا ابا صالح المهدی ادرکنی

السلام علی المهدی الذی وعد الله عز وجل به الامم

قرائت قاری نوجوان

علی کاظمی

اذان موذن نوجوان

محمد رباط میلی

از شبکه 2 سیما جمهوری اسلامی ایران

پخش شد

)))



نوشته شده در شنبه 90/10/17ساعت 1:24 عصر توسط علی رضا رسولی نظرات ( ) |

<      1   2   3   4   5   >>   >

Design By : Pichak